Søk i denne bloggen

23. juni 2011

Hundeinnlegg og trekning&hekling

Svaret på konkurransen var "Jeg vil ha en liten hund" ..tralala :) Det var mange av dere som gjettet riktig, og alle svarene var hunderelaterte. Ikke så rart kanskje, Doggen er jo hyppig omtalt her på bloggen *humrer*
Doggen er min tredje egeneide hund, og som de to andre er han av rasen Verdens Beste :0) Min aller første hund gnåla og sang jeg meg til da jeg 10 år. Han var en liten, svart og tøff kar! Han var valp av min beste barndomsvenn Burre (joda, Burre var ei hu viste det seg sånn etterhvert..hehe), jf bildet i dette innlegget. Nummer to var en diiiger, kølsvart,sterk og lojal Bouvier. Men nå er det altså Doggen som er en stor, stor og positiv del av livet mitt! Han er en utrolig rolig og hyggelig firfoting. Og tidvis litt raggete i pelsen som dere ser :0) Han lyder også navnet Shadow og det med rette. Der hvor jeg er - ja der er også han i rimelig nærhet.

Men altså, før jeg hundesnakker meg helt bort, over til trekningen blant de riktige svarene. Selvfølgelig måtte det bli Doggen som sto for trekningen :



Han syntes det var så gøy at han liksågodt trakk to ganger:

Guri og LivM, dere ble Doggens utvalgte! Om dere sender meg adressen deres enten på PM via Projoforum eller til nutsisland at hotmaildåttcom, så flakser det et par sommerfugler deres vei.
Ellers venter jeg spent på heklelappene fra byttet hos Olava. Og mens jeg venter hekles det flere lapper. Tanken er å sette de sammen til et avlangt teppe til å ha i gyngestolen. Så langt har det blitt 20 stk, her noen av dem:

Med et bilde tatt på brygga på midtsommerdagen ønsker jeg dere alle en riktig, riktig fin sommerhelg!

10 kommentarer:

Sissel sa...

Heldige vinnere:)
Gleder meg til å se lappene du får:)

LivM sa...

Å så heldig jeg var. Sommerfuglene er jo så skjønne!
Lekre lapper du har heklet!

maska sa...

Gratulerer til de heldige.
Så flotte sommerfugler du har heklet her.
Ja det blir spennende når lappene kommer fra Olava.
Ha en fin helg.

Villblomsten sa...

Hærlig hund :-)
flink han er å trekke :-)

Flotte sommerfugler og lapper :-)

Elisabeth sa...

Jeg ble helt betatt av oldemorruter nedover bloggen din her... Likte så innmari godt den røde ruten i midten i det innlegget da du hadde prøveheklet før du startet opp med de 15 du har byttet. Hvor fant du oppskrift på den? Synes det ble så fin blomst i midten...Ellers så var det fine sjal å se her.. God sommer videre!

Bente`s Hobbyrom sa...

Gratulerer yil vinnerene ;O) De sommerfuglene er så søte atte . Oldemorsteppe kommer til å bli supertøft , klem fra Bente.

LivM sa...

Hjertelig takk skal du ha. Sommerfuglene kom flyvende i dag , og barnebarnet som er på besøk synes de var så søte :-)

Berit sa...

Sommerfuglene du har heklet er helt superskjønne! :)

(Sjalene har jeg vel allerede sagt jeg synes er flotte. Holder på med mitt aller første Shetland Triangle jeg også nå. Og det blir garantert flere. Nå vet jeg nemlig hva jeg skal bruke noe av Kauni garnet mitt til)

Ninne sa...

Herlig! Både med trekning og Doggen og nydelig bilde fra et sted jeg veldig godt vet hvor er! :)

Ha en fortsatt fin sommer, Hanne!!!

Unknown sa...

For en utrolig skjønn hund du har!
Har en liten schnoodle selv, som også er verdens beste. :o)
Hva skulle man gjort uten?

Flott blogg forresten!

-Marit-