Søk i denne bloggen

16. september 2006

På lingonrøda tuvor...

...tuslet en hund og hans eier en nydelig septemberdag!


Ja jeg fryder meg stadig over de små og store ting ute i naturen som dere sikkert skjønner av postene mine her. Det er mye god næring for kropp og sjel å se og finne der ute :-)
Disse bærene her befinner seg nå i fryseren, ja sammen med noen til da *fnis*

Doggen er min trofaste følgesvenn og skygge på mine tusleturer. Han er den eneste jeg kjenner som er like bærgal som meg! Javisst har jeg hørt om hunder som spiser bær av kjerr og kratt før, men denne karen her sporer opp bæra og blir aaaldri ferdig med å spise! Okej da, jeg blir visst aaaldri ferdig med å plukke heller så det er dønn iorden ;-) Her er vi foreviget i et sjeldent øyeblikk - vi tar oss en kort vanningspause under årets tyttebærjakt!

En kos på hyttetrappa er selvsagt toppers. Sier vi ordet "hytta" her hjemme er han klar som militær suppe; opp med øra, hodet på skakke og så piper og logrer han mens han går til utgangsdøra i ei viss fart. Vi har prøvd å si 'cabin', 'cottage' osv. - samme reaksjon da! Han er som hunder flest vil jeg tro; kjenner eiernes sine og leser tegn og sinaler bedre enn vi tror...hehe
For de som lurer, han er en ekte hybrid. Eller gatekryss som gemalen sier... *fornærmet* Tre antatt kjente raser og en ukjent. Blandingsgraden er ukjent, men det er elghund, buhund og collie i ham. Den ukjente rasen er da en eller annen som har langhåret snute. Spiller ingen trille for meg, han er verdens beste Doggen:-)

4 kommentarer:

LØB sa...

koselige bilder! åsså sånn en go'bikkje da!
Messestrikketøy! Det er da jeg blir imponert!

Hoppsannsa sa...

Takk for besøket hos meg... Virkelig koselig inn legg dette. Det var jo rett før jeg også ville ha hund igjen... hihi Ha en fortsatt fin uke =0)

LilleBlå sa...

Så fine bilder!!
Her hos oss er det også blitt plukket tyttebær, de ligger nå i frysern min. Noe skal bli syltetøy, og noe blir jule-likør.
Ha en flott uke!

Elin Bente sa...

Hei Hannesol. Takk for besøket i bloggen. Nå måtte jeg studere bildene dine for å se om jeg kjente deg igjen fra garnbutikken, men jeg er helt elendig på å huske ansikter..... Fin og koselig blogg du har!!