Søk i denne bloggen

21. januar 2007

Søndagsstrikk


I ren lykkerus over å ha ferdigstilt pulsvantene heiv jeg meg over nok en utfordring. Lusestrikk. Det skal jeg få til - en eller annen gang.. De mye omtalte elgvottene mine er nok et litt for ambisiøst nybegynner-prosjekt, så da prøver jeg meg på Garnstudio sin oppskrift først.
Garnet er Østlandsgarn som jeg fikk i HV-gave fra Gimpelise. Se den nydelige grønnfargen! Jeg falt pladask for fargen da jeg åpnet pakken og drømte meg bort i lusestrikk-verden med en gang.

Og som alltid, jo vanskeligere strikking - jo mere te bøtter jeg nedpå ;-) Har du en favorittkopp forresten? Det er ingen direkte bloggutfordring det her, men har du en kopp du liker spesielt godt eller som har en historie, så hadde det vært morsomt om du blogget om den! Og du - artig om du hadde lagt igjen en beskjed her så kommer jeg innom og beskuer koppen din også!

Her er en av mine favoritter i det mylderet av kopper og krus som befinner seg her i skogkanten. Kler eieren spesielt godt sies det; halvgammel, litt sprukken med div. småsår (godt krakelert ..hehe) men fullt brukelig! Til koppens fordel må det sies at den har holdt shape'n noget bedre enn eierens ;-)

3 kommentarer:

Marita sa...

Hej..vad roligt att du tittat in i bloggen min :)
Jag vet precis hur det känns då man ska sticka nåt som man får göra om flere gånger, har samma problem med vantarna ;)
Ha det bra!

halaisa sa...

Hei jeg er bare innom på besøk, du lager så mye fint. Vottene blir nok kjempefine i den grønnfargen.

Silja sa...

via Randis blogg ble utforddringen din om koppen tatt av meg :)