Søk i denne bloggen

4. desember 2007

Superb strikk

...hehe, passe beskjeden her idag! Men jeg er kjempefornøyd både med "Pyntedug" i kunststrikk og med det strikkede sjalet i Kitten :)
Oppskriften på sjalet er fra Svarta Fåret. Mønsteret ligner veldig på Siljasjalet for de som kjenner dette. Kanten øverst var imidlertid en ny variant for meg. Den sammen med de knytta frynsene var det lille ekstra syns jeg. Gleder meg til å se mottageren pakke opp dette :)Ellers er det tid for geistlige aktiviteter igjen (les: kormamma-gjøremål). Har startet friskt (?) med vask, reparasjon og stryk&press av kapper. Neida, har ikke såååå mange barn som antall kapper på bilde *ler* Jeg har fikset pygmé-størrelsene mens min langbente venninne tar seg av stankelbeinavdelingen..en heeelt naturlig inndeling spør du meg ;)
)

9 kommentarer:

Milla sa...

Så mye flott her var! Du må ha ein fortsatt fin veke!

mimouna sa...

Nydelig liten duk! Og sjalet blir nok en populær gave, deilig med noe lunt rundt skuldrene.

http://sipusa.neuro.no/ sa...

Flotters at du er fornøyd med deg selv, for det har du god grunn til:-D

trultelene sa...

M� virkelig si du har grunn til � v�re forn�yd med deg selv, s� masse flott du har lager, og det sjalet var jo bare nydelig *smelt*

�nsker deg en fortsatt herlig og kreativ advent.

Optimisten sa...

Hei - måtte innom bloggen din jeg, etter at du har vært på besøk hos meg. Her var det mye fint og sjalet var nydelig, fargen likte jeg også, heldig den som får det!
Ønsker deg og dine en strikkende glad helg og fortsatt god advent:0)

Hobbygåsa sa...

Åååå så fint sjal! Akkurat min farge, jeg er så glad i lilla. Har nettopp kjøpt noen bunter som faktisk også skal bli sjal. Så flott duk du har laget også. Er stor beundrer av dere som har tålmodighet til tynt garn og dukmønstre. Ha en koselig advents søndag!

GreteR på HB sa...

Mykje fint du har laga ja, den pynteduken var nydelig.
Ha ei fin helg.


http://blogg.hobbyboden.com/gimpelise/

aneima sa...

Oj.. For en nydelig duk!!!
Ellers så vil jeg ønske deg en koselig jul. Klem fra meg =0)

randi K design sa...

Så masse fint du har laget! Takk for hilsen, og God Jul til deg ogsaa!