Søk i denne bloggen

11. februar 2008

Heklemareritt

Som jeg har nevnt på Strikkepinnen gikk/går det særdeles tregt med sammenheklinga av lappeteppet mitt. Skal jeg hekle sånn, eller kanskje sånn? var problemet. Well, jeg fikk da omsider bestemt meg (tok 14 dager)
Så med militær presisjon og disiplin gikk jeg igang i forrige uke. Gikk så greit så - NOT! Idag oppdaget jeg at på rad 3 av totalt 5 var rutene opp-ned *stønn* Og med ruter, som ikke er ruter men avlange sirupssnipper, var det ikke bare å snu raden for da ble jo fargene og de andre radene feil *dobbelstønn*

Rip-rapp-rippit; teppet ligger nå til avkjøling i sine enkelte bestanddeler. Beregnet ferdigstillelse vet-ikke. Skal bare være sur på meg sjøl litt før jeg setter igang igjen *sutre-sutre*

Nå skal jeg legge opp til noen kopptuer, det må da være rimelig 'sæift' eller hur?

6 kommentarer:

karna sa...

Største medfølelse fra meg, da har det bare godt av å ligge til medkjøling ,-) Kos deg med "kopptuer"

Lene sa...

uff og uff.. føler med deg. Trenger nok litt avkjøling begge to da ja..

Kos deg videre..

Klem

Hobbygåsa sa...

Så kjedelig! Sleng det i veggen, det hjelper alltid littegrann. Kan sikkert være greit med noen kluter i mellomtiden ja, men så er det på'n igjen med nytt mot. Ha en fin kveld!

jogusi sa...

Det blir et veldig fint teppe når du blir ferdig. Takk for kommentar på bloggen min. Koselig å få. Jeg legger deg til under favoritter. Kan tenke meg å se det teppet ferdig. Liker å gå på besøksrunde rett som det er.

mimouna sa...

Huffda! Ikke gøy når noe man i utgangspunktet kvir seg til går galt. Men etter litt nedkjøling blir det nok et flott teppe til slutt. Lykke til!

LilleBlå sa...

Mine sånne prosjekter får en luftetur på verandaen til både prosjekt og LilleBlå blir passe nedkjølt ... (vi har heldigvis innglasset sådan..)
Uffameg, jeg føler med deg - sånt er så himla kjedelig!
Kopptua di ble jo griselekker - kanskje man skulle prøve en sånn? Ha en flott Valentine-dag!