Søk i denne bloggen

4. januar 2010

I godt strikkedriv og på luetur

Jeg ligger maaange lapper bak i GAAA-alongen, men nå er lapp nr 11 ferdig - yihaa! Enkel og grei lapp, men slutten var litt knotete syns jeg. Boblene ble til blader og garnet 4 ganger rundt maskene ble til hull. Men litt kunstnerisk frihet er vel lov? :0))
Idag har vi vært på tur som vanlig. I minus 8 grader og strålende solskinn tråkket vi sti opp til åsen. Deilig! Jeg hadde kledd på meg litt for mye idag, 100% tykk ull under dressen ble i overkant til en sånn svettistur. Lenelua jeg gjorde ferdig igår var imidlertid ikke med på turen. Har jeg nevnt før at jeg ikke kler lue? Denne lua kledde jeg så absolutt fryktelig-grusomt ikke *hrmpf*
Men denne genseren liker jeg å tro at jeg kler :o) Kjøpt på ferietur i Skottland for noen år tilbake til en rimelig penge. Den er bare dånelekker i detaljene, men som nevnt ble den nesten dånevarm idag. Drømmen er å ha guts og tålmodighet nok til å strikke en slik selv en gang...

Apropos drømmer; jeg bare måtte ta bilde av den nye kjøkkenlampa vår. En slik lampe har stått på ønskelista i snart 30 år, og i et anfall av now-or-never-følelse slo vi til nå før helga. Den gamle kjøkkenlampa gikk i tusen knas under oppussingen i høst - frykteligleitgitt - men denne er en fargerik og glad erstatning på alle måter :)

7 kommentarer:

Solveig sa...

Hvem kler vel luer??? Men jeg skjønner ikke at noen orker å gå uten lue når det er så kaldt. Håper du finner fram til en du kan trives med en gang. Flott genser! Og stilig kjøkkenlampe, den var jo et lite kunstverk.

LivM sa...

Så flott at du er ferdig med lappen! Den lampen du har kjøpt er jo bare lekker! Flott lue har du strikket også.

Wenche/chawo sa...

Flott lapp og lue,du har strikket.Og kjøkkenlampe du har kjøpt var herlig.

LØB sa...

Jeg har ønsket meg en sånn lampe lenge også!!! Og har ikke fått den.. Gratulerer. Fin strikk. Suns du har kommet langt på GAAA jeg- for jeg har ikke begynt! (Og nå har jeg skumle planer om å strikke helt andre ting av garnet jeg kjøpte inn!!)

Pinnepenn sa...

Så flott lapp og lue. :)

Wenche`s Sysler sa...

Hei!
Godt nytt år og takk for det gamle som vi sier:)
Vet du nå ble jeg litt stolt.Jeg har nemlig ei slik lue som du har strikket,og det er den eneste lua jeg kler(synes no jeg selv da:)
Jeg finner aldri ei lue som kler meg,synes alle andre er så fine i luene sine.
Så definisjonen blir kanskje at du kler den likevel:)
Stilig fargerik lampe,og GOD genser i kulda.
Her hos oss har mildværet tatt over.
God søndag og uke!

Anonym sa...

I want not acquiesce in on it. I think warm-hearted post. Expressly the title-deed attracted me to study the intact story.