Søk i denne bloggen

9. februar 2010

GAAA oktober 2009

Dette var en morsom og rask lapp å strikke. Fint mønster dette også, selv om jeg droppa buggsa/maten til edderkoppen :0))

Da har jeg én og trekvart lapp igjen før jeg er ajour. Jeg drømmer snart om fletter og snurrer, tbl og ssk om natta ...hihi

10 kommentarer:

MayM/projo sa...

Kjempefin denne lappen også

Emme sa...

Nydelig lapp som alltid :)

Ninne sa...

Her går det unna for unna!!! Nydelig denne også!!!
Jeg må flire litt, for jeg drømmer om strikketøy, og våkner jeg midt på natta tenker jeg alltid at jeg kan stå opp og få strikket masse!
Litt sprø, ja da!!!

;)

Farmors sa...

Skal si du har vært flink jente!
En pr mnd. er passelig for meg.
Det blir et helt spesiellt og flott teppe tror jeg!

Anonym sa...

Hei! Så fin blogg du har og så fine lapper du strikker!! Jeg er sånn passe ny i denne magiske blogg verdenen....er du med i noe sånn "en lapp i mnd.along" eller noe sånn? I tilfelle..hvor kan jeg melde meg på?? Det ser jo kjempe gøy ut...

Hilsen Tine

Bente`s Hobbyrom sa...

Nydelig lapp , det er den jeg har igjen nå så det var godt å høre at den var morsom å strikke . Jeg måtte le av det du skrev her ha ha . Jeg strikker selv om jeg ikke har det i henda, overalt.Gleder meg til å bli ferdig med den siste lappen nå for jeg har fått abstinenser he he.

Strikkelitol sa...

Jeg er så imponert over disse lappene dere strikker. De er fine og fantasifulle alle sammen! Tror det blir flotte tepper!!

Hilde C. sa...

Så flotte lappene dine blir. De krever nok endel konsentrasjon vil jeg tro :-)

Bente`s Hobbyrom sa...

Da var jeg ferdig og klar for OL-alongen som begynner imorgen :o)Tusen takk for en artig kamp , man trenger som regel et spark i baken.Tusen takk for at du tok utfordringen ;o)Regner med at du er rett rundt hjørnet med den siste lappen.

LivM sa...

Flott lapp igjen! Så bra at du tok et tak og fikk de siste lappene på plass, ja jeg regner med den siste nå er nesten ferdig! Hurra!!