Søk i denne bloggen

8. juni 2011

Strålende helg og strikksnakk

Jeg har såvidt landet etter en fantastisk flott helg i Odalen. Høydepunktet var helt klart lørdagens strikketreff med alle strikkevenner på Projo! Treffet ble holdt på ærverdige Solbakken Folkehøyskole i strålende sommervær. Bare et lite steinkast unna ligger godtebutikken over dem alle, nemlig garnutsalget til Projo. Det ble handlet, pratet, strikket, pratet, spist og nevnte jeg pratet? :0)) Kort oppsummert: en fantastisk flott dag!!

Jeg har jo skjønt at strikketøyet på slike samlinger bør være av det enkle slaget. Jeg strikket derfor friskt på et bomullsskjerf av den enkle sorten. Det ble løst, ujevnt og jeg endte opp med én maske mindre enn da jeg la opp. Litt slafsete med andre ord. Men pytt sann! Det er strikket inn så mye latter, hygge og gode samtaler i maskene at det er mitt beste skjerf ever :0)


På søndagen vandret jeg på ukjente, men allikevel kjente stier og veier. Jeg har jo alltid visst det, men det er altså her min intense dragning mot og kjærlighet til skogen og landet startet for lenge, lenge siden. Vakkert! I mitt neste liv skal jeg definitivt bli gardkjærring ja! :0)) (Og kanskje jeg da blir kvitt grønt-garn-sjuka? hehe)

God Pinse!

7 kommentarer:

MayM sa...

Tenk å ha det så hyggelig at en glemmer å ta bilder !! Ikke noe rart, for det var virkelig koselig. Håper vi treffes til nest år også :-)

Ninne sa...

Å så hyggelig!! Jeg hadde sååå lyst til å være med, men fikk det ikke til, dessverre. Kanksje et annet år??

Maibritt sa...

Takk for sist. Ja jammen var det hyggelig, og skjerfet ditt ser kjempegodt ut, jeg er jo så heldig at jeg så det i arbeid:-
Ha en fortsatt fin kveld, håper vi ses snart igen. Klem fra meg.

LivM sa...

Takk for sist! Det var utrolig hyggelig å få hilse på deg! Vi hadde en super helg og det virket som om alle hadde det hyggelig. Håper vi sees snart igjen!

dorthe sa...

Ser så koselig ut..Håper jeg får kommet til neste år. Nydeligt skjerf.

Rigmor sa...

Takk for sist. Hyfggelig å treffe deg :) Skjerfet ble nydelig.Ønsker deg ei fin pinsehelg.

Sissel sa...

Nydelige bilder du har tatt, og skjerfet ble kjempefint. Skjønner at dere hadde det flott på treff. Skal prøve å bli med neste gang.