Søk i denne bloggen

22. juni 2012

Huhei hvor'e går!

Aller først - tusen takk for hyggelige kommentarer og velkommen til nye følgere! Dere er alle en stor kilde til glede og inspirasjon! :)

Døgnet mitt har for få timer om dagen og det har blitt mer kjøp enn forbruk av garn siste tiden. Noen som kjenner seg igjen? :0)

Det er hovedsakling småhekling av typen kjekt-å-ha-i-veska som blir ferdigstilt. Her en enkel sofapute i burgunder Nepal. Heklenål nr 4mm og ikke noe mønster hverken jeg eller andre kan påberope oss "retten" til - det er rett og slett en ordinær bestemorsrute på forsiden og fatsmasker i firkant på baksiden. Enkel og grei og 300 gram ut av lageret :0)Denne her bærer navnet sitt med rette! Wool Eater heter mønsteret. Jeg syns jeg hadde sååå mye garn i disse fargene, men det rakk bare til forsiden på ei pute gitt. Artig hekling med farger som vekket barndomsminner :) Den blir neppe å finne i sofaen min, men pus har en 'greie' med akkurat dette garnet så nytt katteteppe kanskje?

 Er det noen som har prøvd å reparere bestemorsruter i et teppe noen gang? Det er noe ordentlig 'mek' spør du meg! Dette teppet heklet jeg for mange år siden (15?). Garnet er det grisedyre Rowan bomull. Jeg ga teppet lykkelig bort men fikk det tvilende og nølende tilbake for en stund siden. Ifølge eieren ser 3 av rutene møllspiste ut, garnet er rett og slett smuldret opp. Selvsagt er det midt i teppet *sukk* Jeg prøvde først å mekke det til men det ble ikke pent! Nå er sammenheklingen rekt opp og nye ruter på planleggingsstadiet. Det sitter langt inne med iverksettingen kjenner jeg, men nevner jeg det her så kommer jeg kanskje igang...
 Apropos tepper, Bad Monkey har den flotte gi-borten på bloggen sin! Meld deg på - det har jeg gjort!

3 kommentarer:

LivM sa...

Det er vist lenge siden jeg var innom her og du har virkelig svingt heklekroken. Lekre grytekluter og puter! Ønsker deg en flott St.Hans uansett vær!

Ingunn sa...

Nydelig pute i sommersofaen!

Ha en strålende St.hans!

Ingunn sa...

Hei, igjen! Gratulerer! Du vant 1. premien i blogglotteriet mitt. Kan du sende fullt navn og adresse på mail slik at jeg får sendt pulsvarmerne dine? Hilsen Ingunn

ingunn_zm@hotmail.com