Søk i denne bloggen

18. oktober 2012

Hodet strikker fortere enn armene!

 Jeg bobler over av kreativitet om dagen. Jeg nyter hvert sekund ute og inne og slutter aldri å forundres over form, farge og stemninger. Høsten er digg! På håndarbeidsfronten er resultatet at hodet nesten går i spinn og pinnene er overfylte av mer eller mindre halvferdige prosjekter. Men det er helt ok, det blir ferdig. Etterhvert.
Idag lot jeg meg inspirere til å hente fram garn i høstfarger til disse Newfie Mittens som jeg har strikket før. Disse uglevottene her er heller ikke dumme, i brunt kanskje? På store-plagg-fronten ble jeg rett og slett overinspirert etter en tur innom her. Man har jo litt garn liggendes, så en guernsey i høstrød smart eller en stripejakke i fine, glade høstfarger hadde jo vært fint. Eller?
 Mens jeg tenker videre på alt jeg nok ikke rekker å lage så tar jeg en "svensk en", dvs setter meg ned og bare gjør ingenting. Ikke så dumt innimellom det heller!
Sokkepar nr 16
Ha en inspirerende og lugn torsdagskveld!

6 kommentarer:

Ingunn sa...

Takk for fin kommentar! Koselig at du linka til uglevottene mine. Det er lett å kjenne seg igjen i det du skriver, men det er noe med å få begynt mens inspirasjonen er der. Jeg har som oftest flere ting på gang, jeg også.

Klem fra Ingunn

MarJE sa...

Hei,
Supert med så masse kreativitet...og det er flotte strikkerier du er inspirert til å gjennomføre.
Kos deg med prosjekta dine.
God helg til deg :)

Orlaug sa...

Hei på deg!
Takk for koseleg besøk på bloggen min.
Her det snakk om det ein kan kalle ei "storstrikkerske", skjønar eg, full av inspirasjon og med mange ting på gang.
Eg driv òg med forskjellig, men ikkje so masse strikking, untatt nisseklè, då.
Men syster mi trur eg liknar på deg.........:)
God helg!

ANNEPÅLANDET sa...

Så masse fine sokker du har strikket i det siste!
Kjenner igjen det der med overdoser av inspirasjon. Jeg skriver ned alt jeg har lyst til å strikke - og det har blitt en laaaaang liste... Av og til må jeg bare slette litt nedenfra. Og stort sett går det jo etter impulsmetoden uansett :-)
Ha en fin, ny uke!

Randi sa...

Måtte legge meg til som følger etter å ha tittet litt innom bloggen din:)
Ha en fortsatt produktiv høstdag!

Anonym sa...

Så flott blogg du har! Masse skjönne naturbilder, flotte strikkeprosjekter og et oppkomme av inspirasjon og idéer! Måtte le av din kommentar om å ta en svensk en!! Jeg bor jo midt i smöröyet, i så måte - men forelöpig er det ingen rast her heller! Klem fra Anne