Søk i denne bloggen

13. juni 2013

De mange H'er, håndarbeid inkludert

På denne tiden av året er det som vanlig travle tider og blogging/nett blir nedprioritert. Det er først og fremst Helse, Hund, Hus, Hage og Husbond som har stått i fokus. Helsa har kommet seg og opptreninga pågår for fullt. Mye god trening i disse H'ene ;0))
Sjefsstolen

En annen H som også har fått oppmerksomhet i våres er Hytta. Vi har hatt besøk av bladet Hytteliv etter tips fra ei som har vært mye på besøk. Artig og veldig hyggelig, og ikke minst skal det bli spennendes å komme på trykk gjennom andre øyne. Jeg har selv skrevet en del om og fra hytta, dog ikke type hyttereportasje og ikke på norsk, så vi venter i spenning. Når det kommer vet vi ikke ennå, men jeg gir beskjed :)

Bessajakka

 Dere som har fulgt bloggen min en stund, har sikkert fått med dere at jeg har laget mye, både strikking og hekling, som jeg har der oppe. På bildet lenger opp ser dere bl.a. de hekla bølgeteppene som jeg har blogget om tidligere, her og her. Mye annet gammelt håndarbeid fra familien min har også funnet sin naturlige plass der. Her er min bestefars strikkejakke som jeg var så heldig å arve. Sett bort ifra det gode og nostalgiske ved jakka, er dette en Rolls Royce av en strikkejakke! Lett, passe tykk (strikket på pinner nr 2!), god passform, fine farger (subjektivt sett selvfølgelig) og knallvarm. Jeg simpelten elsker denne jakka!

Kirkebasar

Sånn ellers har jeg produsert noen sokkepar, noen luer og 930gr med bomullskluter. Ikke så spennendes, men trauste og kjekke bruksting.

Heklekluter
Nå om dagen er det bomullsgarn og heklenål som frister mest. Heklenåla aller mest! Jeg har, foruten en diiiiger vest,  bl.a. heklet noen grytekluter (igjen). Gryteklutene har jeg sett etter og kopiert fra noen gamle jeg kjøpte i en gjenbruksbutikk i Sverige ifjor. Det kommer eget innlegg med disse, samt mønster, om noen få dager!

Ha en fortsatt fin torsdag!

6 kommentarer:

Ingunn sa...

Koselige bilder fra hytta med fin brodert duk på bordet! Praktiske ting til kirkebasaren. Alltid kjekt med heimestrikka kopptuer. Jeg hekler på et teppe. Blogger når jeg er i mål.

Klem fra Ingunn

Hannesol sa...

Lykke til med heklinga, gleder meg til å se! Er på "lurestadiet" med et nytt teppe, må bare bestemme meg for farger først :)

BrittB sa...

Koselige bilder fra hytta. Nydelig, den arva genseren, koselig med slike minner...

Så spennende å komme på trykk i "hytteliv"!

Fortsatt god sommer!

Barwitzki sa...

Jakken er så deilig og min pinne 2
strikker det er en veldig god innsats.
En lykke for jakka du har nå,
Det er deilig med hyggelig hytte. Jeg ønsker deg og din kjære og gjester din masse glede. Og er spennende med bladet Hytteliv.
Ha en fin kveld og lykke til med kirkenbasar. Klem fra Viola

ANNEPÅLANDET sa...

Spennende med hyttereportasje!
Du er så utrolig produktiv! Gleder meg til å se gryteklutene!

Elin Osa Søreng sa...

Så moro med besøk av Hytteliv :o) Hytta ser jo bare såå koselig ut, og jeg elsker den jakka! Jeg har også arva strikkejakke etter bestefar- og den har vært mye i bruk.
Så mange kluter du har fått ferdig, jeg er imponert. Jeg har kun strikka en dette året, og den var med riller og hekla fastmasker rundt ;o) Forskjell på folk, gitt- hehe.
Jeg har til gjengjeld gått løs på ufo`ene- så der legger jeg alle strikkeenergi om dagen :o)

God klem til deg, håper vi sees snart