Søk i denne bloggen

8. januar 2014

Sent men godt -

 Godt Nytt År kjære bloggvenner!

Etter en hyggelig og aktiv julefeiring var det påkrevet med et hvileskjær for min del.  På den positive siden, iår holdt helsa nesten helt til mål/nyttår - og det er jeg takknemlig  for!

Et raskt tilbakeblikk på strikkeåret 2013 viser flere prosjekter og mindre garnforbruk enn tidligere år. Det skyldes  mange småprosjekter, mye hekling og stort forbruk av tynt garn. Men summa summarium, nok et år med mange gode håndarbeidstimer :)
 I 2013 har jeg notert 86 prosjekter i den lille håndarbeidsboka mi. Mye masseproduksjon type sokker, grytekluter og vaskekluter.
Her et sokkepar jeg ikke har vist fram på bloggen tidligere - enkle, egenkomponerte tursokker i "kvikk-lunsj"farger.
 

Håndarbeidsmålene for 2014 er mange og, kjenner jeg meg selv rett, litt ambisiøse. Det er dessuten fort gjort å strikke seg bort i all inspirasjon som er rundt omkring! 
Genseren til mannen, nevnt her, er hovedprosjektet. Så da la jeg liksågodt opp til en jakke til meg selv på 1. nyttårsdag.. En arm er nesten ferdig, men så dukket et påbegynt  hekleprosjekt fram i dagslyset igjen..
  ~Og sånn går nu dagan!~

Nå er det tid for en aldri så liten bloggvandring for å se hva dere driver med i det nye året. Skal se jeg finner  mer inspirasjon?

Ha en god uke!

7 kommentarer:

Ingunn sa...

Godt nytt år, og takk for fin kommentar på restegarnsokkene mine! Skal bli spennende å se Bohemian Oasis-teppet ditt ferdig. Jeg hekla det i sommer og liker det kjempegodt. Fargerike og fine tursokker! Det er ikke noen spøk med kronisk sykdom. Jeg har tre og har en viss erfaring. (Diabetes type 1, Addisons sykdom og hypothyreose).
Jeg rydder bort resten av jula i dag, og nå er det ei økt ved strykebrettet.

Ha en fortsatt fin onsdag!

Klem fra Ingunn

BrittB sa...

Skal si du har fått gjort mange håndarbeidsprosjekter, jeg er helt imponert!
Det hekla teppe du holder på med ser ut til å bli kjempefint, skal bli spennende å se det ferdig!
Ha ei fortsatt fin uke! :-)

Barwitzki sa...

Tusen takk for din hilsen, jeg gleder meg å høre fra deg. Fantastisk mye har du strikket i fjor. Drops teppe det blir riktig fint også. Hyggelige sokker har du laget... jeg strikte mange sokker denne høst og vinter også... jeg liker kle på. Selv om vi har nå 10 grader med solen, kommer våren?? Jeg håper det kommer en liten snø enda.
Ha en riktig godt 2014. Klem fra meg

Linda sa...

Godt nytt år. Merkeleg at det er så mykje kjekkare å starta på noko nytt.... heile tida.

Siddis back home sa...

Godt nyttår til deg, så mye flott du har strikket!

ANNEPÅLANDET sa...

Godt nytt år til deg også!
Kjenner meg godt igjen i det der med mange prosjekter samtidig - og alltid er det noe som er mer fristende... :-)

Ruths datter sa...

Kjekt med småprosjekter. Ser ut som om dette blir et fint teppe du lager. gleder meg til å se det ferdig.
klem