Søk i denne bloggen

3. februar 2014

Samhekling

 Jeg har meldt meg på en samhekling på Ravelry kalt Crochet-Sampler-Square- CAL-2014. Den er basert på at vi alle har hekleruter liggende i favoritter, ruter vi syns er fine og som vi kunne tenke oss å hekle en-eller-annen-gang. (Jeg har mange!) Vi sender forslag til moderator som plukker én som skal/kan hekles hver 14. dag. Første rute ut er denne:
Lapp 1 Cocoa Puff
 Mønster: Cocoa Puff
Garn: Østlandsgarn
Heklenål: 4,5 mm
Størrelse på rute: 22x22 cm


 Jeg er fryktelig usikker på fargevalget, men dette var det jeg hadde i hus da kal'en startet. Sammenhekling og kant er tenkt i grått. 
Jeg fikk assosiasjoner til Lollipop og Candy så kanskje det kan funke? Eller er den gule for skarp? Burde det vært med  himmelblått? Blått i stedet for gult? Og hva er det med rosa som føles så 'skummelt'??
Synspunkter og forslag mottas veldig gjerne og med gigastor takk!
~~~~
Idag skal jeg sette ermene og bolen på Kragejakka sammen. Det er første gang jeg strikker raglan på genser så det blir spennendes! Det ryktes at de første rundene er noe knot så da er det bare å gå på med krum hals!

Ha en fin uke!


4 kommentarer:

Birgitte sa...

Det er en nydelig heklerute du har valgt! Den første rosaruten var lekker syns nå jeg. Spennende fargekombinasjon:) Jeg tror det blir fint når du får samlet alt med en grå kant.

Anonym sa...

Hei Hanne. jeg tror jeg ville latt den gule "hvile i fred" i denne omgang, og latt den rosa spille hovedrollen. Da kan du legge til en "støvete" blåtone i stedet, altså ikke alt for skarp, men heller ikke for grå. Det tror jeg kan bli lekkert. Klem fra Ingrid

ANNEPÅLANDET sa...

Så spennende! Jeg syns du har valgt fine farger, jeg. Men en dært med blått hadde sikkert også gjort seg.
Nå må jeg over og kikke på Ravelry - ble nysgjerrig jeg :-)

Hannesol sa...

Tusen takk for tips og råd begge to! Jeg har vært og kjøpt noen roligere farger idag,bl.a lys lilla som matcher den rosa. Lysere blå hadde de ikke inne men det er absolutt et godt råd!Jeg tenker også at den gule må ut..
Ingrid: dette teppet havner nok hos Oslo-frøkna etterhvert,de foreslåtte fargene er helt i hennes gate:)