Søk i denne bloggen

7. november 2006

Ut på turJeg har holdt på med siste innspurt til julemessa i det siste; dvs variasjoner over samme temaer som siste ukene. Nå ser jeg fram til å lage andre ting!
Som en liten oppdatering tenkte jeg dere kunne være med Doggen og meg på en liten formiddagstur idag. Det er +14 grader og strålende solskinn. Ut må vi okke som, men idag er det spesielt flott turvær :-)

Vi suser nedom skogen først og deretter setter vi kursen mot toppen "vår". Se så flott treet ved oppklatringen er. Brunt og blått er utrolig flott sammen!

Vel oppe ser vi i alle himmelretninger. Det første vi ser er mot øst og innseilinga til Oslofjorden. Det blåser litt skumtopper idag ja, men det er da noen båter ute ser det ut som. Hummerfiske kanskje? Langt i bakgrunnen der *peker på bilde 2 til venstre* ser dere Østfold. Hei Hilde! *klem*

Mot nord ser dere innseilinga til Tønsberg (bilde øverst til venstre) Og langt der mot vest ligger hytta mi *smiler lengselsfullt* Siden det er så klart vær idag ser vi både Geiteryggen og med litt innlevelse skimter vi også Gaustatoppen *ler* jada, det er litt vanskelig å se, men vi vet at den er der altså *fnis* Hardangervidda også, der mot nordvest *nikker overbevisende* ;-)

Før vi rusler ned igjen skal jeg bare ta et bilde av Doggen. Nei, det var ikke enkelt idag. Doggen! Smil til mor da! -Hm nei, detta blei visst litt for dumt, skikkelig skulende fjortis-smil på bikkja ...hehe

Nedover er altså mot sør. Ned mot skogkanten og huset vårt. Og bak trærne der i den glenna ser dere Store Færder,veldig karakteristisk og lett å se med det søkket i midten. Fyret? Det ligger på en liten øy bak/ved siden av så det kan vi ikke se herfra. Men om kvelden kan vi se glimtet fra fyrlykta. Og enda lenger bak Færder der, ja der er den store verden ..hehe

Se der! Rett foran foten min - en siste rest av sommer! Åhh, min bardoms fineste blomst, Natt&Dag. De har jeg plukket mange av i årenes løp ja! (bilde nederst).

Og da var vi hjemme igjen. Takk for turen, det var kjempekoselig å ha følge til vår daglige "Top of the World". Ja, for det er det er nemlig, et daglig høydepunkt og vi føler oss så freshe og ovenpå når vi kommer hjem igjen :-)

5 kommentarer:

randi K design sa...

Takk for kommentar paa bloggen min.
Skulle oenske jeg kunne vaere med deg paa tur, ser herlig forfriskende ut!!
Det er rart, men jeg skal naa plante ut mine "vinter blomster" og det er nettopp "natt og dag" og fioler...

Liv Kjersti sa...

For ein flott tur, med fantastisk utsikt! Så fine dei var dei snøfnugga i posten under, kjenner julestemninga er på god vei nå :-)

Solfrid sa...

Jeg følger spøkelset rundt og kikker i bloggene hvor det har vært.
Så nå har jeg vært hos deg, har vært med deg på en fin tur og ellers kikket på alt det fine du lager. Takk for titten.

Merethe sa...

Nydelige bilder av en fantastisk natur. Er glad i å ta bilder selv også. Glemmer liksom tid og sted når kameraet er forran ansiktet.
ønsker deg og dine ei fin helg.

Bente sa...

Takk for en fantastisk omvisning - ute på tur med dere to.
Du har en herlig blogg - inspirerende å se så mye fint!