Søk i denne bloggen

11. desember 2006

Julestrømpe og adventskosJulestrømpa er ferdig, og med den er Sokker 2006 fullført. Men flere sokker blir det garantert. Har meldt meg på Sokker 2007 so stay tuned ;-)
Julestrømpa er ikke helt etter oppskrifta. Den ble til underveis, men den ligner da litt på denne? Min er en tovet variant i div. restegarn, bl.a. Mor Aase og Artic.

Selv om bloggingen ikke bærer preg av det, er det julete her også :-) Så langt har det vært mye adventskos med hyggelige treff med familie, bekjente og gode venner, koraktiviteter, baking og "hemmeligheter" (=gaver). Tradisjonen tro er tre kakebokser tomme allerede.. Iår har vi også hatt en liten (stall-) mus på pepperkakehuset; det er noe skralt med pynt og vegg på baksiden *fnis*

Det som strengt tatt gjenstår nå er en runde i bøtteballetten, en grønn busk og en tur i matbutikken og så er jeg klar. Trur eg.. finner nok på noe mere juleting å pusle med tenker jeg *nikker* En ny runde med julekaker kanskje?

6 kommentarer:

Anne-Lise sa...

Får ikke opp linken som ligger her om hvilken sokk den ligner på. Du har ikke en oppskrift vel? Litt sen ute jeg il å lage julestrømpe nå, men... Kanskje jeg kan rekke det??

Hannesol sa...

Oops, beklager! Dette er Jingle Bell Sock som ligger under www.freepatterns.com, en må logge inn for å få tak i den, var vel derfor det ikke gikk å linke tror jeg. Gikk fort å strikke så du rekker det nok :-)

Anne-Lise sa...

Søren jeg kommer meg ikke inn og får ikke til å registrere meg... :(

Hannesol sa...

Min er tovet så jeg brukte ikke oppskriften, men tror jeg la opp ca 48 eller 52 masker, (gitt bort allerede)og strikket en diiiger sokk på pinner nr 6 som jeg tovet. Først enkel Artic og så dobbel Ullteppegarn og litt Mor Aase på slutten. Kanskje du får til noe ut ifra dette? Lykke til :-)

Anne-Lise sa...

Nå kom jeg meg endelig inn på den freepatterns siden! :) Men jeg finner ikke noe julestrømpe. Vet ikke hel hvor jeg skal lete. Hvor gikk du inn?

Hannesol sa...

under "knitting", den heter Jingle Bell Sock