Søk i denne bloggen

20. september 2010

Himmelsk sjal

Sjalskurset gjorde susen og her kommer bilde av en liten spinoff produsert i helga :) Sjalet kaller jeg Himmelsk sjal; ikke pga fargen, ikke pga det opprinnelige navnet (198 yards of heaven), ei heller pga den himmelske følelsen av å endelig skjønne diagram, men rett og slett pga garnet. Projo merino sokkegarn er noe av det beste garnet jeg har strikket med! Ikke for mykt, ikke for hardt og med litt spenst i. Drøyt var det også. Jeg endte med å rekke opp borden og strikke chart A en ekstra gang før chart B (igjen). Med pinner nr 5,5 ble det en liten rest.
Og eeh, det jeg ikke har skjønt med diagram tidligere er bl.a at når det er en trekant så er ikke det nødvendigvis hele sjalet. På dette mønsteret er det jo bare halve sjalet! *gåttoppetlys* :0))


Doggen & jeg ønsker dere en god uke!

7 kommentarer:

LivM sa...

Nyyyydelig!! Ja garnet er herlig å strikke med. Det var det jeg brukte til den blå jakken min! Lykke til med neste sjal :-)

Solveig sa...

Det var himmelsk på mange måter det sjalet der. Likte godt det du hadde i forrige innlegg også. Det finnes så mange spennende garntyper.

Strikkelitol sa...

Flott sjal!! Enig: Det har gått opp ett lys takket være kurset til Liv. Det garnet det tror jeg at jeg må prøve!

Wenche/chawo sa...

Så nydelig sjal,du har strikket.Og doggen er bare herlig.

Bente`s Hobbyrom sa...

Å det var dr...lekkert så flink du har vært. Det var sååå herlig å skjønne det sjaldiagrammet he he. Jeg også trodde det var hele sjalet som var tegnet opp på de diagrammene,men når jeg lærte det så var det nesten som julaften gitt :0))) Ha en flott uke...

dorthe sa...

Kjempefint sjal:)

Rigmor sa...

Nydelig sjal! Nå skal du se at du får sjaldilla du også. Jeg synes det er kjempemoro å strikke sjal, er jo så mange flotte oppskrifter å velge i også.