Søk i denne bloggen

26. november 2011

Måneden som forsvant

Tenk, nå er november måned snart over! For meg forsvant den, om ikke i den utendørs tåka, så i hekletåka. Mens det har blitt snekret og malt i første etasje, har jeg sittet i min egen håndarbeidståke i etasjen over. Ganske behagelig igrunn.


Litt turgåing har det dog blitt. Grevestien og Ilene naturreservat utenfor Tønsberg har mye spennendes å by på også i tåka og blåsten. Doggen og jeg ble stående en lang stund og iaktta dette svaneparet og alle barna deres. På Projo har vi en heklealong på gang. Her en liten søt brikke som egentlig er en julebrikke. Med tykkere garn og annen farge funker den like fint som adventsbrikke syns jeg. Lysestaken er et par timer gammelt bruktfunn. Fra nå av omgjort til adventsstake her i heimen :)

Disse sokkene er stort sett det eneste jeg har strikket i høst. Revebjelle-mønster fra StrikkInnom, Raggigarn og sympatiske pinner nr 4.Bortsett fra noen julegaver (hekla) som ikke kan blogges, er det dette teppet jeg har brukt mest tid på nå i november. Utgangspunktet var lappene fra Bestemorbytte. Forskjellig heklefasthet er ikke noe problem med den sammenheklingen jeg bruker, men bruk av forskjellige garntyper ble litt "feil" for meg. Så da var løsningen å hekle flere lapper. Nå er det kun den aller siste runden på kanten rundt som gjenstår. Og litt trådfesting. Det er ennå noen dager igjen av november, og også av oppussingen, så det ligger til rette for rask ferdiggstillelse. Om jeg ikke blar i har-lyst-til-hekle-bunken da :0)

5 kommentarer:

LivM sa...

Den brikken var aldeles nydelig. Nå er det så lenge siden jeg heklet at det kanskje er på tide å prøve seg igjen :-) Flotte sokker og teppet ditt blir supert!

Ninne sa...

Det kaller jeg en fin arbeidsfordelig! :) Så flotte ting du har laget, nå kan bare snøen komme så vi får litt julestemning og vinterinspirasjon!
Klem fra fastlandet :))

Bente`s Hobbyrom sa...

Den ble sååå lekker i lilla da :O) Må kjøpe litt garn for jeg tenker jeg tar den ir ødt og skal bruke den som dekkebrikke til nisseservise vårt. Da må jeg hekle mange da hm... vi får nå se, klem fra Bente :O)

Sissel sa...

Fine ting du lager :) Det teppet så bare kjempedeilig ut :)

2ne sa...

Mye flott du lager så håper det blir mer og følge med på her.
Godt nytt år :-)