Søk i denne bloggen

4. januar 2012

Long time, no see

Endelig en kjapp oppdatering her fra. Sykdom har tatt nesten all tid og krefter siste halvannen måned.
Bestemorsteppet er forlengst ferdig og godt brukt. Vitale mål 120x140 cm. Jeg innrømmer det glatt, litt leit med lappene som jeg ikke fant å kunne bruke. Men de ender antagelig sine dager som grytekluter sånn etterhvert. Ikke dumt det heller :)
Litt julegaver ble det også i "Chronståka". Klutestrikking, sokker og annet småpjusk er kjekke håndarbeid når en ikke er helt i slag.
Oppussingen er også forlengst ferdig. Den nye håndarbeidsstolen er helt perfekt! Nå er det diverse fargeklatter, type pute(r) og teppe, på pinnene. Eeeh, det var nok å strekke sannheten litt langt *rødme*, ei halvferdig pute samt garn og pinner til teppe ligger klart bak stolen.


Ha et godt nytt håndarbeidsår kjære bloggvenner!

4 kommentarer:

MayM sa...

Nydelig Bestemorteppe og for ei lys og fin stue du har fått :-)

hisae sa...

Nydelig teppe, slitsomt å pusse opp og herlig når man er ferdig.
God helg

Ninne sa...

Pfff, oppussing og sykdom på en gang, det er litt mye tran på en gang :) Jeg vet det så alt for godt, det ligner på mitt, men vi står han a', ikke sant! Vi er uten kjøkken for tiden, men i morgen kommer det nytt inn av døren, og det blir gøy! Så koselig sofakrok du har!

Så masse fint håndarbeid du har laget i det siste! Herlig teppe og ellers masse fine presanger! Tror jeg får blogge litt mer av det jeg strikket før jul jeg også, mens jeg venter på garn fra Amerika :))

Vilma sa...

Århh en nydelig stue , du bor hyggeligt :-))