Søk i denne bloggen

24. desember 2012

God Jul!

 Nå er det kun timer igjen til julen ringes inn. I skrivende stund snør det og trærne er dekket av et snølag lett som pudder. Det er stille, rent og vakkert - julestemning på sitt beste!

Juleforberedelsene her i reiret har blitt gjort i "strikketakt". En omgang om dagen over noe tid, og så var vi ferdige. Rolig og greit uten vesentlig feilstrikk eller bakoverstrikk. 
Sønn og svigerdatter feirer jul på Hawaii iår, men datteren har kommet hjem på jobbe- og juleferie. Og en gang korjente - alltid korjente! Iår som ifjor synger hun i Viva Voce (=Leve Stemmen) som er koret for de som er for 'gamle' til å synge i Ungdomskantoriet i Kirkens Korskole. Det er hovedsaklig studenter som kommer hjem noen helger i året for å øve og som deltar bl.a. ved juletider.

På torsdag var det tid for den årvisse konserten som heter " Ung Jul". Det er en annerledes tilnærming til julen med Christmas Carols, Julsånger, norske julesanger m.m. I år ble det i tillegg sunget flere satser fra Händels Messias, med den mektige Halleluja Chorus som avslutning.

Etter å ha vært trofast publikummer i årevis må jeg si dette var en højdare, en særdeles vakker sådan! Det var Julebalsam for øre og sinn :)

Viva Voce
 
Doggen, pus og jeg ønsker dere alle en riktig God Jul fylt med masser av smil, varme og glede!


5 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Guri sa...

Stakk bare innom for å ønske deg god jul!
Klem :)

Ingunn sa...

Flott med korsang ved juletider, og ekstra fint er det å ha en av sine egne med.

God jul!

Klem fra Ingunn

LivM sa...

Er innom for å ønske deg en fortsatt God Jul og et riktig Godt Nytt År!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.