Søk i denne bloggen

18. desember 2012

Gryteklut nr 2 i bytteringen

 Andre runde i gryteklutbytteringen er nå gjennomført. Den jeg sendte fra meg er mottatt så da er det tid for blogging. Det var myrtell som var byttevenn denne gangen, men jeg har dessverre ikke funnet noen blogg å linke til.
Temaer i denne runden var Flower Power eller Hei-hå nå er det jul igjen. Jeg valgte Flower Power og inspirasjonen var sommerblomsten under her. Den levde i godt hold ute på terrassen helt til kuldeperioden startet i november! Hva blomsten heter vet jeg ikke, men den lignet på en mini-margeritt.

 Mønsteret ble til underveis inspirert av en heklet vaskeklut jeg har i mine gjemmer. Garnet er igjen Bomull Sport, og jeg brukte nål 3mm. For- og bakside er heklet sammen med kjm slik at det blir en rett og flat kant rundt. For- og bakside kan varieres da den lille blomsten er festet kun med en sikkerhetsnål.


 Og se hvilken flott grytklut jeg fikk av strikkebia!! Tidlig i november kom det en tykk konvolutt som viste seg å inneholde et vell av blomster og farger! En kreativ og ordentlig glad-gryteklut som matcher kjøkkenet mitt helt supert den også . Tusen takk igjen strikkebia!
Neste bytte er ikke før i slutten av januar. Temaer da er Vinter eller Fra bestemors kjøkken. Godt inspirert av kuldeperiode og snøfall her i ytre Oslofjord har jeg allerede begynt. Det gjelder å holde fingre og hender igang så de ikke stivner. Og det er ikke tull engang - det er mye god helse i håndarbeid! :0)

5 kommentarer:

Tonemor sa...

Så herlige grytekluter!
Klem Tone

ANNEPÅLANDET sa...

Så fine grytekluter, begge to, hver på sin måte!
Ha en fin førjulsdag!

Gro A sa...

Kjempefine grytekluter.

Er så imponert over dere gryteklutlagere, de blir jo så fine:)

Ingunn sa...

Fine grytekluter! Likte din best, nydelige farger du har brukt.

Klem fra Ingunn

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.