Søk i denne bloggen

4. mars 2013

Et lite livstegn

 Den fysiske formen er ikke så bra etter svineinfluensaen i januar, så dette er bare et lite livstegn herfra. Det er flere som venter på svar ang heklemønstre bl.a. og til dere, jeg har ikke glemt det og det kommer forhåpentligvis snart! Noen av heklemønstrene er gamle og allemannseie så jeg tenkte å legge de ut her. Selv om jeg må holde meg i ro inntil videre og en god stund framover, har jeg fått strikket litt. Det går mest i sokker. Alongen er utvidet ut året, men jeg tenkte å komme i mål med 52 par innen 1.september slik som opprinnelig planlagt. Så langt har det blitt 27 par så det klarer jeg forhåpentligvis :)


 Teppet som jeg har blogget om tidligere er forlengst ferdig og godt brukt. Dette ble jeg veldig fornøyd med, både størrelse, farger og egenskaper. Strikket i Pt3, mønster fra  PtDesign nr. 110.
Ha en fin uke!

6 kommentarer:

BrittB sa...

Oj, oj, skal du strikke 52 par lester! wow!! Fine de lestene du viser her- og det pleddet ser deilig og varmt ut! Jeg liker også fargevalget ditt.
God bedring til deg! :-)

Snuppesnella sa...

Ååååå for et fint teppe !!! Fine farger !
Fine sokker også !

Edny sine puslerier sa...

Så flotte sokker du har strikket! Og teppet var jo så lekkert. God bedring til deg.

Ingunn sa...

Nydelig teppe i farger som jeg liker godt! Imponerende antall sokkepar du skal strikke!

Riktig god bedring! Godt du orker å strikke i alle fall.

Klem fra Ingunn

Bente`s Hobbyrom sa...

Tøff du altså som drar i gang med den sokkealongen .....et par sokker i uka , wæææææ hihi. Det teppe ble superlekkert og herlige farger , klem fra Bente og godt du er på beina igjen :)

Solveig sa...

Sokker er alltid morsomt å strikke, men tviler på om jeg hadde klart 52 på et år.... Fine eksemplarer du har laget. Pleddet ser deilig ut - sikkert godt å ha over seg når formen skranter. God bedring!