Søk i denne bloggen

2. juni 2014

Småplu(n)dring

 Det hostes, nyses og plundres med internettilkoblingen om dagen. Men det strikkes og hekles i skyggen som bare det! Ett større "hemmeligprosjekt" er på gang, og innimellom blir det noen lapper til samheklinga på Ravelry.

 Mottakeren av det hemmelige prosjektet er stadig innom her, så da får jeg vise fram teppelapper sålenge. Versailles, den i midten, er siste lapp ut. De to øvrige, Spring Fling og Harriett Square hadde jeg i min egen Ravelrykø. Om de kommer senere vet jeg ikke, men de blir et greit tilskudd til teppet uansett. Før sommerforkjølelsen slo til var vi noen dager i Irland. Der vi traff vi  (les: jeg, reisefølget var ikke like ivrige på akkurat dette ..) disse to flotte skapningene. Mer om det og andre "ullete" Irske opplevelser kommer senere.Ha en fin tirsdag!
4 kommentarer:

Flowermouse Design sa...

Gøy med hemmelige prosjekter - og ikke minst gøy å gi bort!!! Gleder meg til å høre om turen til Irland. Har vært der mange ganger og er like fornøyd hver gang :-) Flott sauer!!!

Ingunn sa...

Takk for hyggelig hilsen hos meg! Så flotte lapper du har hekla! Jeg gleder meg også til å høre og se mer fra Irland. Håper den verste forkjølelsen har gitt seg.

Klem fra Ingunn

Barwitzki sa...

Hei Hanne, jeg vil se og høre veldig gjerne dine opplevelse fra Irland.
Deilig er saubildet.
Hyggelig med hemmelige prosjekt... spennende!
Jeg ønsker deg moro med arbeide og
ha en veldig fin uke fortsatt.
Klem fra Viola

BrittB sa...

Så fine lapper du hekler på, det er så koselig å hekle. Det høres spennende ut med et hemmelig prosjekt! :)Kanskje får vi se det etterhvert? ;)
Gleder meg til å høre mer om turen til Irland.
Ønsker deg ei riktig fin pinsehelg!