Søk i denne bloggen

14. september 2012

Slutt på limpinner

 Nå har jeg omsider fått tørka limet av strikkepinnene! Først ut er Dorthe-genseren til  dattera som nå har blitt hybelboer. Og jovisst, mor er redd hun skal fryse utover vinteren så ca-matchende sokker og pannebånd blir overlevert sammen med genseren. Garnet er  Eskimo til sokkene og dobbel Alaska til pannebåndet. Genseren er i dobbel alpakka; Fairytale og Royal Alpakka.
 Bittelitt hekling innimellom blir det jo. Her halv bestemorsrute/sjal i Schoeller und Stahls garn Big Ball Soft. Superenkelt, superkjapt og supermykt! Garnet har ligget en liten evighet så det var jommen på tide å få brukt det! En fluffy, myk og særdeles langragget Doggen er noe motvillig modell.
Sokkepar nr 5
 Det er på tide å få brukt litt sokkegarn også. Etter sokkejippoet i 2006 og spesielt 2007 har det gått trått. Da forstrikka jeg meg rett og slett på sokker etter 117 par. Det hele begynte med Sokkealong på HB og så tok det helt av for en del av oss. Toe up-and-down, yo'er og ssk'er, timeglasshæl, italiensk avfelling osv., osv. - alt skulle prøves. Vi lærte utrolig mye, men på et tidspunkt sa det altså stopp. Ett og annet par har det blitt i årene imellom, men den gode sokkedriven har ikke vært der. Men nå er jeg igang igjen! Etter planen skal det bli 52 par innen 1.september neste år. Det burde gå. Mønstrene velger vi selv denne gangen og sokkegarn, ja det har jeg ihvertfall nok av ;0))
Sokkepar nr 6God helg!

6 kommentarer:

Snuppesnella sa...

Ååå så mye fint du lager ! Heldig hun som er
mottager !
Flotte naturbilder i bloggen din !

Bente`s Hobbyrom sa...

Det er klart hun må ha Dortegenser , den hadd jo vi på 80 tallet hihi ... Jommen har du vært effektiv og laget masse lekkert :O) Vet du hva ?? Vi hadde hytte på Hajern når jeg vokste opp :O) Bygd i 72 og solgt i 89 :O) På toppen av fjellet med flott utsikt over Hajernvannet , herlige minner derfra, klem fra Bente :O)

LivM sa...

Det er vist ikke mye lim på dine strikkepinner. Heldig datter som får så flotte ting! Ha en fortsatt fin sensommer!

Ninne sa...

Utrolig masse fint du strikker og hekler, og hundeelsker som jeg er falt jeg jo pladask for bildet av Doggen med sjalet :)
Kos deg med pinnene og i den fine naturen vi har rett utenfor døra her i Bestfold :)

Søndagsklem fra meg!

ANNEPÅLANDET sa...

Så mye fint du lager! Og så bra at du blir med på gryteklutbytteringen!

Aileens Hobbyrom sa...

Tusen takk for komentar i bloggen min:-)
Her var det mykje fint som du har laga!
Ei fin og kreativ uke ønskes deg:-)