Søk i denne bloggen

18. september 2012

Sokker og gryteklutbyttering


Sokkepar nr. 7
 Neste par ut i sokkealongen er Brigid-sokker i Naviagarn og pinner 3,5mm. Disse strikket jeg første gang i 2007 i Raggegarn og jeg simpelthen eeelsker de! Her (Ravelry-lenke) finner du oppskriften.
Disse er knallgode på og har det lille ekstra samtidig som de er relativt enkle å strikke. Anbefales!

Oldies 'n goldies
 Og så, flere grytekluter straks i farta igjen! Jeg har meldt meg på gryteklutbytteringen som torirot og Annepålandet inviterer til. Jeg var for sein i avtrekkeren ifjor og fikk ikke vært med, men iår både rakk jeg det og ikke minst, jeg turde. Jeg gleder meg!

Det skal hekles én gryteklut i måneden i 4 måneder, dog med "fri" i desember. Bytte gjøres i slutten av hver måned. Iår er det temaer for hver måned og første måned, dvs.oktober, er det "Sommerminner" eller "Gammel og god" som er inspirasjonen. For å si det med Egon Olsen - jeg har en plan! ;0)

Bli med du også da vel! Ikke nøl slik jeg gjorde ifjor! Påmelding er hos "Norwegian Hookers"  som er ei norsk heklegruppe på Ravelry.(Gresslig artig navn på ei heklegruppe iflg gemalen *snøft*) 
Meld deg inn og meld deg på! Fristen for påmelding er 30.september.

  

Ha en himmelsk god kveld!

2 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Fint at du blir med! Og bra med litt reklame - takk for det! Ha en fin onsdag!

Ingunn sa...

Så lekre sokker! Mønsteret kom best fram på de ensfarga.Dette kunne vært noe for meg. Jeg strikker fremdeles sokkene slik jeg lærte det på folkeskolen på 50-tallet. Det fungerer, men det går jo an å utvikle/fornye seg litt.
Lykke til med gryteklutene!

Ha en strålende dag!

Klem fra Ingunn