Søk i denne bloggen

10. desember 2012

Ojsann!! ... og litt håndarbeid

 Jeg begynner med et stort OJSANN!!  Ved  en tilfeldighet fikk jeg greie på at det er en sånn robotsak på kommentarfeltet her. Den skal så alldeles ikke være der og er nå fjernet! Jeg beklager til dere som har sliti med den og takker dere som allikevel har lagt igjen kommentarer! Selv klarer jeg rett og slett ikke å lese de dustebokstavene og har tenkt at det, ikke helt usannsynlig, er synet som svikter. Håper dere sier ifra til meg om blogger skulle leve sitt eget liv og sette den på igjen!
 Litt strikkings. En tur innom annepaalandet ga meg et 'lightbulbmoment'. Jacque Costeau lua som jeg strikket til mannen tidligere passer jo ypperlig som damelue også!  Her har jeg strikket den noe annerledes og norske varianten Mikkelua med 2 rette og 2 vrange i Cashmerinogarn fra Debbie Bliss. Lett og fin lue som passer fint til Forest Canopy sjalet som ble ferdig for noen uker tilbake. Sjalet er strikket i Kauni med pinner 4.
Litt heklings helt til slutt. Pulsvanter i tynn alpakka og mønster her. Raskt og greit hekletøy! Jeg er ikke så glad i reint alpakkagarn, syns det blir litt lite spenst. Men disse ble slettes ikke verst.

God mandag videre!

3 kommentarer:

Siddis back home sa...

Å, så mye flott du har strikket! Ha en fin, kreativ uke hos deg!

Tonemor sa...

Så mye flott du har laget.
Har strikket Mikkelue både til datteren og sønnen og begge er veldig glade i dem.
Ønsker deg en fin kveld
Klem Tone

Ingunn sa...

Fin farge på den lua di og lekkert sjal! Det er ikke ofte jeg ser hekla pulsvarmere. Takk for link til oppskrift!

Ha ei fortsatt fin førjulstid!

Klem fra Ingunn