Søk i denne bloggen

3. desember 2012

Somlestrikk forts.


De tidligere omtalte strømpene er ferdig strikket,dampet, fotografert og prøvd. Fine ja, MEN det ble for trangt i støvlene! Ja,ja...det var vel det jeg antydet - de ville seg rett og slett ikke disse strømpene! Mønsteret er fra Daleheftet nr 258, Hegre garn og pinner 5. Opprinnelig er de støvelfôr til Hunter-støvler, jeg har bare strikket på en fot i tillegg.
Nå er de behørlig innpakket og skal overleveres eieren av et par Ilse Jacobsen støvler. Skal bli artig å høre om de passer...

Her noe somlestrikk som ville seg veldig! Kaningrytekluter i "stygge" farger var ønsket fra sønnen. De forrige gryteklutene jeg strikket var blitt lånt/borte i leilighetskomplekset han bodde i studietiden, derav ønsket om stygge farger "så ingen rappær 'em". To mms'er med hhv bilde og diagram kom tikkende inn på vårparten da han hadde bladd i ett ukeblad i køen på butikken. Heldigvis for den nærsynte moren hans var dette et garnstudiomønster :0))

 Gleden var stor da de ble overrakt i helga, og mms ble straks sendt til kjæresten som studerer på Hawaii. Svaret  kom umiddelbart og fremkalte stor latter i stua: "Så fiiine! Nå har du hybelkaniner som moren din ikke behøver å skjemmes for!" :0))

Nå er det teppestrikk som gjelder. Nesten ajour med andre ord. Det er isende kaldt ullongsvær her i ytre Oslofjord og kaldt i krokene. Et tykt ullteppe å tulle rundt seg hadde ikke vært dumt. "Skal bare" ta en titt i lyst-til-å-lage-bunken og da er jeg vel i normal fart igjen tenker jeg :0))

Ha en god uke!

10 kommentarer:

Ingunn sa...

Kjempesøte grytekluter! Disse kan nok bli "borte" eller bli rappet.

Fin mandagskveld til deg i kulda! Jeg fyrer i to ovner, minus 22 utafor døra.

Klem fra Ingunn

Snuppesnella sa...

Fine sokker med lekkert mønster. :)
Mye annet fint i bloggen din også !
Søte grytelapper.

Siddis back home sa...

ÅÅ, likte de støvel strømpene, må finne mønsteret..... nydelige grytekluter, ha en fin uke hos deg!

randi K design sa...

Så synd at de ikke passet...de er jo så flotte!

Aileens Hobbyrom sa...

Så fine sokker og og grytekluter:)Og tusen takk for komentaren:)Eg har nå fjerna ordre bekreftelsen på min blogg,så da blir det forhåpentligvis lettere for folk å komentere:)Ha ei fortsatt fin uke:)

Hannesol sa...

Så bra Aileen! :)Ha en fin uke du også!

Anonym sa...

Testing

Doggen sa...

Hei-og-hopp :) funkær'e nå eller?

Guri sa...

Superfine strømper og kjempesøte grytekluter!!!

Ninne sa...

Hihi nå som jeg har somlet meg til å ta en liten bloggrunde, så har du jammen somlet litt du også ;)) Kjempesøte støvleskaft, fine gode sokker og morsomme kaniner!
Ha en koselig adventstid, Hanne! :)